Ανακοινώσεις Φορέων

26/11/2013 - 17:34

Συνάντηση Φίλων της Μητρόπολης με Λεσβικούς Συλλόγους στην Αθήνα

&n

bsp;              Την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013  ώρα 7.00 μ.μ.,  πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του  Σωματείου “ Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης ”, με τους Προέδρους Λεσβιακών Σωματείων Λεκανοπεδίου Αττικής, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, στο Κέντρο Ρινοπλαστικής – Ωτοπλαστικής “AΦΡΟΔΙΤΗ” του συμπατριώτη μας ιατρού Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη από τα Κεραμειά, ο οποίος είναι και μέλος του  Σωματείου “ Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης ”.

              Στη συνεδρίαση παρέστησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης Ιάκωβος, Πρόεδρος του Σωματείου “ Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης ” και τα μέλη του Δ Σ του, καθώς και 16 Πρόεδροι Λεσβιακών Σωματείων Λεκανοπεδίου Αττικής.

            Σκοπός της συνεδρίασης ήταν:

  • Γνωριμία και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ όλων των Σωματείων του νησιού μας.
  • Eνημέρωση και στήριξη γενικώς της δράσης του Σωματείου “ Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης ” και ειδικά προτάσεις για τον καλό προγραμματισμό και την επιτυχία των ιατρικών αποστολών διαφόρων ειδικοτήτων, τα οποία πραγματοποιούνται ήδη στα χωριά του νησιού μας.
  • Ενημέρωση της πορείας των έργων επισκευής και διαμόρφωσης των μαγειρείων  του οικοτροφείου της Μητρόπολης, με σκοπό την παραγωγή συσσιτίων για αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας.
  • Δημιουργία τράπεζας ονομάτων, προσωπικοτήτων που κατάγονται από τη Λέσβο και διαπρέπουν στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό και οι οποίοι θα είχαν τη διάθεση να προσφέρουν στην υλοποίηση των στόχων του Σωματείου “ Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης ”.
  • Προτάσεις και εισηγήσεις από τους Προέδρους Λεσβιακών Σωματείων Λεκανοπεδίου Αττικής.

               Με το πέρας της συνεδρίασης, ο οικοδεσπότης κ. Βασίλης Παυλιδέλης παρέθεσε δείπνο προς τιμήν όλων των συμμετεχόντων στην κοινή συνεδρίαση.

                  

 

Μοιράσου το άρθρο!