Ανακοινώσεις Φορέων

23/07/2012 - 10:15

Τρίτη 24/07/2012 - 3ώρη στάση εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου αποφάσισε να συμμετάσχει στην  3ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ για όλο το προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχει προκηρύξει η ΠΟΕ ΟΤΑ την ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως τις 3.00 μ.μ. με μοναδικό στόχο να υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση στο οξυμένο πρόβλημα αντιμετώπισης των Δανείων των εργαζομένων.

Διεκδικούμε να γίνει αποδεκτή η πρότασή της Ομοσπονδίας για «ΚΟΥΡΕΜΑ» των Δανείων των εργαζομένων όχι μόνο στα Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αλλά και τις Ιδιωτικές Τράπεζες.

Μόνο αν γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις θα υπάρξει πραγματική ανακούφιση των εργαζόμενων που καθημερινά στενάζουν και οδηγούνται στην απόγνωση και στην εξαθλίωση από τις πολιτικές που εφαρμόζονται. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που αντιμετωπίζουμε συγχρόνως τη νέα φορολογική επιδρομή με τα εκκαθαριστικά της εφορίας αλλά και των υπόλοιπων χαρατσιών. Με τη μαζική, ενωτική και αγωνιστική παρουσία μας θα τους αναγκάσουμε να δώσουν λύση.

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

              ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΝΕΤΗΣ                   ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ                        

Μοιράσου το άρθρο!