Ανακοινώσεις Φορέων

30/05/2011 - 14:21

Τρίτη 31 Μαΐου – Έκτακτη συνέλευση εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου για το θέμα του Δανείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν.ΛΕΣΒΟΥ

Όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενη ανακοίνωση μας, η Δημοτική αρχή του Δήμου Λέσβου, με πρόσχημα την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού για το 2011 εισηγείται την σύναψη δανείου 5 εκατομμυρίων ευρώ (5.000.000 ευρώ) από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Κάτω από αυτές τις εξελίξεις σας καλούμε σε έκτακτη συνέλευση την Τρίτη 31 Μαΐου 2011 στις 2.00 το μεσημέρι στα γραφεία της Τεχνικής υπηρεσίας στο Δημαρχείο Μυτιλήνης για ενημέρωση και λήψη απόφασης, πάνω στο σοβαρό θέμα της λήψης του δανείου και τις περαιτέρω ενέργειες μας. Επίσης την ίδια μέρα, στις 7.00 το απόγευμα, σας καλούμε όλους στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου, όπου θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός και η λήψη του δανείου, ώστε να δηλώσουμε την αντίθεση μας.

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Κάτω από τις σημερινές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας, ένα νέο δάνειο αναμένεται να βάλει βόμβα στα θεμέλια του νέου Δήμου Λέσβου και θα υποθηκεύσει τα ήδη υποθηκευμένα τακτικά έσοδα του Δήμου. Αυτό θα οδηγήσει σε επισφάλεια την μισθοδοσία των εργαζομένων και κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν αναμένεται να οδηγήσει ακόμα και σε απολύσεις. Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΝΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!