Ανακοινώσεις Φορέων

19/07/2023 - 13:13

Ξεκίνησε η κατασκευή Πάρκου Αναψυχής στη Σκάλα Μιστεγνών

O Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατής Τζιμής, μαζί με τον Δ/ντή της Τεχνικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Παπαχριστοφόρου και τους επιβλέποντες μηχανικούς Κασσάνδρα Τσουπή και Γιώργο Τακτικό, διαπίστωσαν «ιδίοις όμμασι» την πρόοδο των χωματουργικών εργασιών για την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ, γηπέδου beach volley, Παιδικής Χαράς και χώρων Πρασίνου, στο παλιό κατεστραμμένο γήπεδο της Σκάλας Μιστεγνών.

Πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο έργο, το κόστος του οποίου θα αγγίξει τις 500.000€ (Π/Υ μελέτης 750.000€). Είναι βέβαιο ότι όλη η περιοχή των Μιστεγνών αποκτά υπεραξία και δημιουργούνται χώροι για την άθληση και την ψυχαγωγία των κατοίκων και των επισκεπτών.

Το έργο αυτό, που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τη Δημοτική Αρχή Κύτελη, χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Ταμείου Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και η συνολική προθεσμία εκτέλεσής του έχει οριστεί σε δώδεκα (12) μήνες, από τις 16-5-2023, ημέρα Συμβασιοποίησης. Με την κατασκευή αυτού του Πάρκου ικανοποιείται ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων των Μιστεγνών.

Το κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, αφού έλεγξε την αρτιότητα και την πορεία των εργασιών, έλαβε τη διαβεβαίωση από τον ανάδοχο αλλά και από τον επικεφαλής του εργοταξίου ότι θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και ότι μέσα στο συμβατικό χρόνο θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του σύνθετου αυτού Πάρκου.

 

Μοιράσου το άρθρο!