Ανακοινώσεις Φορέων

21/03/2012 - 14:20

Υποψηφιότητες για εκλογές ΠΟΕ-ΟΤΑ έως 30/03/2012

href="http://agrorama.files.wordpress.com/2011/10/ota_lesvou.jpg">

Ανακοίνωση:

Η Ομοσπονδία μας ΠΟΕ ΟΤΑ προκήρυξε για το διάστημα 24 – 27 Απριλίου 2012 το 41ο τακτικό συνέδριο της. Στα πλαίσια αυτά το Δ.Σ. του Συλλόγου μας με απόφαση του προκηρύσσει την διενέργεια της 18ης τακτικής γενικής  συνέλευσης την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 στις 9.00 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης με τα ακόλουθα θέματα:

  • ενημέρωση,
  • διοικητικός – οικονομικός απολογισμός,
  • προγραμματισμός δράσεων για το επόμενο χρονικό διάστημα,
  • ψηφοφορία για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ και αντιπροσώπων στο Νομαρχιακό τμήμα Λέσβου της ΑΔΕΔΥ.

Κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνεται μέχρι την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 15.00 στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Γιώργο Αλεξίου (γραφεία Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Λέσβου Ελ. Βενιζέλου 13- 17 Μυτιλήνη τηλ.2251026444). Η ώρα έναρξης της γενικής συνέλευσης θα τηρηθεί αυστηρά, προκειμένου να διευκολυνθεί η ομαλή συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία των συναδέλφων από τις μακρινές δημοτικές ενότητες

          Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Το προεδρείο του Συλλόγου έχει εξασφαλίσει, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, άδεια για την συμμετοχή όλων των συναδέλφων από όλες τις Δημοτικές ενότητες, τις υπηρεσίες και τα νομικά πρόσωπα του Δήμου. Οι εργαζόμενοι όλης της χώρας και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ αντιμετωπίζουν καθημερινά μια λαίλαπα, με την δαμόκλειο σπάθη των απολύσεων να κρέμεται συνεχώς πάνω από τα κεφάλια μας. Για αυτούς τους λόγους η παρουσία όλων σας στην τακτική γενική συνέλευση την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 είναι σημαντική και απαραίτητη προκειμένου να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις.

Τέλος παρακαλούμε όπως όλοι και πρώτοι από όλους οι υποψήφιοι, να προχωρήσετε στην εξόφληση των συνδρομών σας προς τον Σύλλογο. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές, όπως συνδρομή στην Ομοσπονδία, νομική κάλυψη, πραγματοποίηση εκδηλώσεων κ.τ.λ. και  όπως γνωρίζετε η δύναμη του Συλλόγου είσαστε εσείς και το μοναδικό έσοδο του η συνδρομή σας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

             
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΝΕΤΗΣ                               ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ                     

Μοιράσου το άρθρο!