Άρθρα - Γνώμες

08/04/2012 - 17:40

" Έγκλημα και Τιμωρία "

Γράφει: Μανώλης Αρμενάκας

Παλαιότερα όταν έμπαινε κάποιος άγνωστος σε ένα καφενείο στην Αγιάσο, περίμεναν οι θαμώνες να δουν σε ποιον κοντά θα πάει να καθίσει, για να βγάλουν συμπέρασμα για το ποιόν του. Ήδη λοιπόν από τώρα άρχισαν να κάνουν επισκέψεις προεκλογικές οι υποψήφιοι εδώ και εκεί για να ζητήσουν ψήφο. Δείτε με ποιους έρχονται να σας μιλήσουν, δείτε με ποιους κάνουν παρέα, δείτε ποιοι τους υποστηρίζουν και από κει και πέρα κρίνετε. Όταν έρχεται ο τάδε πρώην κάτι, ο δείνα τέως κάτι, δείτε ποιοι τον συνοδεύουν, δείτε ποιοι έρχονται πριν από αυτόν να σας μιλήσουν και θα καταλάβετε.

Αποτυχημένοι πρώην Δήμαρχοι, τσιράκια που επί χρόνια είχαν την εύνοια Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Προέδρων και κλπ, σκεφτείτε τα ρουσφέτια που έκανε ο ένας στον άλλον για να ανεβάσουν το κασέ και την εικόνα τους και διώχτε τους. Αυτοί που έφεραν όλη τη Λέσβο στην παρούσα κατάσταση της υπανάπτυξης, της μιζέριας, της ανεργίας, της θλίψης, συστήνουν τους υποψήφιους βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων. Αυτοί που μας έκλεψαν την ελπίδα μας κάνουν τους συμβουλάτορες. Αυτοί που κατασκεύαζαν δρόμους μέχρι και σε εξοχικά σπίτια υποψηφίων με τα δικά σας λεφτά, και δεν έριξαν ούτε ένα κιλό τσιμέντο στο Πλωμάρι, εκτός και αν εξυπηρετούσαν συμφέροντα και ψηφοφόρους τους, τώρα θέλουν να σας επηρεάσουν να ψηφίσετε το δικό τους βουλευτή. Που είναι τα εκατομμύρια ευρώ που διαχειρίστηκε τέως Δήμος Πλωμαρίου, που είναι οι δρόμοι, τα γυμναστήρια και ότι άλλο υποσχέθηκαν.

Και σήμερα σας το παίζουν αθώοι. Όχι. Όλοι αυτοί, που στο τέλος είναι οι ΣΥΝΈΝΟΧΟΙ της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας και αυτοί που τους υποστήριξαν, τους ενίσχυσαν και συνεχίζουν να τους αναδεικνύουν και να τους χειροκροτούν, πρέπει να τιμωρηθούν. Μία και μοναδική είναι η τιμωρία.Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ. Τιμωρείστε αυτούς που έφεραν μαρασμό τη Λέσβο, τιμωρείστε τους επί χρόνια συνεργάτες τους που σήμερα έρχονται να ζητήσουν τη ψήφο σας. Αποδώστε ευθύνες, φθάνει πια η ανοχή, φθάνουν τα μαγειρέματα, μη σκύβετε το κεφάλι και δίνετε το χέρι λες και ήρθε ο Θεός να σας χαιρετήσει. Εμποδίστε τους να επηρεάσουν με χρήμα και πληρωμένη διαφήμιση την πολιτική σας άποψη και κρίση. Μαυρίστε τους. Ελάτε στους Ανεξάρτητους ‘Έλληνες. Ψηφίστε ανθρώπους που δεν έγιναν συνένοχοι της κατάντιας του τόπου.

Μανώλης Αρμενάκας

Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Λέσβου

Ανεξάρτητων Ελλήνων

Μοιράσου το άρθρο!