Άρθρα - Γνώμες

27/04/2011 - 22:36

Ω! τι υπέροχοι κασμάδες !!!!

Σήμερα Τετάρτη  (27-04-2011) είχαμε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στη Λέσβο. Εδώ και μέρες είχε δημιουργηθεί μεγάλο ζήτημα για το τελευταίο θέμα (16ο) στην ημερησία διάταξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Το 16ο θέμα ήταν η αύξηση των Δημοτικών τελών σε ποσοστό που έφθανε και το 170%.

Αυτό το τόσο σοβαρό θέμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και η Δημοτική αρχή του Δημήτρη Βουνάτσου επέλεξαν να το κουβεντιάσουν τελευταίο!

Ξεκινάει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και... αφού διασκεδάσαμε και πάλι με το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ...εφαρμόζοντας τους δικούς τους κανόνες για το ποιος μιλάει και πότε...η αντιπολίτευση με πρώτο τον Άρη Χατζηκομνηνό ζήτησε αυτό το θέμα να συζητηθεί πρώτο. Μαζί του συμφώνησαν και οι κύριοι Πατερέλλης και Παλαιολόγος. Η Δημοτική Αρχή όμως του Δημήτρη Βουνάτσου δεν συμφώνησε... έτσι η αντιπολίτευση (πλην του Γιώργου Πάλλη) αποχώρησε!!!Να σημειωθεί ότι χθες η Οικονομική Επιτροπή απέρριψε την εισήγηση για τις αυξήσεις!

Και τώρα ερχόμαστε στα συμπεράσματα:

Τα παραπάνω γεγονότα είναι η καλύτερη απόδειξη ότι σ'αυτό το τόπο δεν θα αλλάξει τίποτα!  Όλα σχεδιάζονται στο πόδι! Κανένα όραμα , καμία προοπτική. Μπορεί το Δημοτικό Συμβούλιο να μιλάει 2 ώρες για το αν θα βοηθήσει μια άπορη οικογένεια ...αλλά δεν μπορεί να κάνει συζήτηση για τα δημοτικά τέλη....το βάζουμε το θέμα τελευταίο!

Και η αντιπολίτευση δεν προτείνει....ξαφνικά έγιναν οι "παρθένες" που δεν έχουν ευθύνη για το χθες!!!! Η αποχώρηση δημιουργεί εντυπώσεις αλλά δεν είναι λύση!

Δυστυχώς αυτός ο τόπος έχει πάρα πολλούς κασμάδες... Ναι αγαπητοί φίλοι μην σας ενοχλεί η λέξη! Έχουμε κασμάδες στο μυαλό! Κασμάδες που μας κυβερνούν! (κασμάδες μόνο στο μυαλό...γιατί αν ήταν εργάτες  με κασμάδες θα έκαναν και τίποτα χρήσιμο στο τόπο)

Μοιράσου το άρθρο!