Άρθρα - Γνώμες

30/06/2019 - 06:19

Ένας υποψήφιος για τη Λέσβο... 6 λόγοι!

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Λέσβου Δημήτρης Γόμος σε ένα διαφορετικό άρθρο του - όπου κυριαρχεί περισσότερο το συναίσθημα - μας εξηγεί γιατί είναι υποψήφιος. 6 λόγους αναφέρει ο Δημήτρης Γόμος... και οι 6 λόγοι μακάρι να είναι οι λόγοι της υποψηφιότητας για κάθε Βουλευτή , για κάθε νέο άνθρωπο.


Γράφει ο Δημήτρης Γόμος :

Ζητώ τη ψήφο σου ή
Είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ γιατί οι γονείς μου και οι δάσκαλοι μου με έμαθαν να ονειρεύομαι, να προσφέρω και να αγωνίζομαι για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του.


Είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ γιατί τελειώνοντας το πανεπιστήμιο αρνήθηκα να πάω στο δημόσιο ενώ είχα τη δυνατότητα, και προτίμησα την ελεύθερη αγορά και τον ανταγωνισμό. Ήθελα να γίνω άνθρωπος της παραγωγής, του ανταγωνισμού, της προσπάθειας, της εφαρμογής καινοτόμων ιδεών. 


Είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ γιατί ότι ονειρεύτηκα το ονειρεύτηκα για τον τόπο μου, την πατρίδα μου και γιατί τα όνειρα μου τα έκανα μαζί με τους συντοπίτες μου, τους φίλους μου, και τους συμμαθητές μου.


Είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ γιατί μέσα από την επαγγελματική μου μέχρι σήμερα δραστηριότητα παίρνω μαθήματα ζωής βιώνοντας  στο πετσί μου τον αγώνα επιβίωσης των ανθρώπων της γης, των αγροτών & κτηνοτρόφων των νησιών μας, το μόχθο τους τα κουράγια τους, τα όνειρα τους. Αυτοί μου δίνουν ίσως το μεγαλύτερο κίνητρο να ασχοληθώ με την πολιτική. Αυτοί και η μεσαία τάξη των επιχειρηματιών και ελευθέρων επαγγελματιών των νησιών μας που έχει ζήσει τα τελευταία χρόνια την μεγαλύτερη κατάρρευση στη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Αγωνίζομαι για να ξαναδοθούν κίνητρα στους επιχειρηματίες ειδικά της παραμεθόριού περιοχής της Ελλάδας, να σταματήσει το επιχειρείν να αποτελεί ποινικό αδίκημα και ο ελεύθερος επαγγελματίας να ξαναβρεί το δρόμο του, τα κίνητρα για να δημιουργήσει και να αποτελέσει τον πυλώνα ανάπτυξης του τόπου μας. 


Είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ γιατί θέλω στα ίδια μέρη να ξαναβρεθώ με τους φίλους μου, τους συμμαθητές μου, που μαζί τους μοιράστηκα τα βιβλία και τις αγωνίες μου, όλοι μαζί τότε στην προσπάθεια να λάβουμε τα εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον. Ώριμοι πλέον άνθρωποι, να  ξαναθυμηθούμε, να προβληματιστούμε, να δούμε τι μπορούμε και μείς με τις ιδέες και τις γνώσεις μας να προσφέρουμε στον τόπο που γεννηθήκαμε. Αρνούμαι να τους ψάχνω στα πέρατα του κόσμου που αυτή η χώρα και οι κυβερνήσεις της τους έστειλαν να δώσουν τον αγώνα επιβίωσης τους.  Γιατί θέλω  να μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι έχουν επιλογή και στην Ελλάδα. 


Είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ γιατί φιλοδοξώ να χτίσω και όχι να γκρεμίσω με σύνθεση και όχι αποσύνθεση. Γιατί θέλω να ζήσω σε ένα τόπο  που θα κοιτάει το μέλλον άφοβα και χωρίς εσωστρέφεια, που θα ζει με υψηλές φιλοδοξίες και θα δίνει ευκαιρίες στους δημιουργικούς πολίτες της και μέριμνα στις πραγματικά ευπαθείς ομάδες. Έναν τόπο στον οποίο ο λαϊκισμός δεν θα βρίσκει γόνιμο έδαφος, καθώς θα τον ανταγωνίζονται η παιδεία, η αξιοπρέπεια, η αφοσίωση και ο πλούτος των ανθρώπων του.

 

Δημήτρης Γόμος

Υποψήφιος Βουλευτής Λέσβου

Νέα Δημοκρατία 

--

Μοιράσου το άρθρο!