Άρθρα - Γνώμες

23/12/2011 - 14:56

Επιμελητήριο Λέσβου: Η (κακή) αρχή είναι το ήμισι του παντός!

yle="text-align:justify;">Δυστυχώς, φαίνεται πως για άλλη μια τετραετία το Επιμελητήριο Λέσβου θα καταναλώνεται στις καρεκλομαχίες, στους προσωπικούς διαγκωνισμούς και στις ατέλειωτες συνεδριάσεις "περί όνου σκιάς". Αυτό δείχνει η πρώτη ανεπιτυχής και καταγέλαστη διαδικασία εκλογής Προεδρείου από τους νεοεκλεγέντες στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Αν πραγματικά οι επικεφαλής και τα μέλη των Συνδυασμών έχουν γνώση του ρόλου τους, του χρέους έναντι των επαγγελματιών που τους ψήφισαν και του μεγέθους της κρίσης που ζούμε, πρέπει να δουλέψουν ΜΑΖΙ και αποτελεσματικά, ασχέτως ποιος θα είναι "πρώτος μεταξυ ίσων".
Σε κάθε άλλη περίπτωση, δικαιώνονται (δυστυχώς, και πάλι) όσοι έλεγαν και λένε πως ο καβγάς είναι για τη δόξα και το χρήμα - κι όχι για την προσφορά και την επίλυση των προβλημάτων των χειμαζόμενων επαγγελματιών, που μαστίζονται από την κατάρρευση της αγοράς και κολυμπούν σε θάλασσες χρεών, που κινδυνεύουν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους ή να τους κατάσχουν τις περιουσίες τους. Αυτό πρεπει να σας ενδιαφέρει, αγαπητοί συνάδελφοι, κι όχι το ποιος θα είναι ειδικός γραμματέας επί του ισογείου του κτηρίου!
Μετά τιμής και αγανακτήσεως
Αντώνης Χιώτης
Σίγρι

Μοιράσου το άρθρο!