Άρθρα - Γνώμες

18/03/2021 - 19:10

Και να που ο «λαϊκιστής» Μουτζούρης δικαιώθηκε... Και να που τώρα κάποιοι ξαφνικά ξύπνησαν...

Άρθρο από την σελίδα "Στηρίζω τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη" :

Τις τελευταίες ώρες παρακολουθούμε σειρά τοποθετήσεων από φορείς και ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το νέο σύμφωνο μετανάστευσης καθώς με αυτό τα νησιά αποκτούν ουσιαστικά όλο το βάρος της διαχείρισης της μεταναστευτικής κρίσης μετατρέποντας τα ουσιαστικά σε γκρίζες ζώνες.

(κάτι δηλαδή που προμηνύει αύξηση ροών στο μέλλον; Αναρωτιόμαστε.)

Να υπενθυμίσουμε πως το συγκεκριμένο κείμενο υπάρχει από τις 23 Σεπτεμβρίου και ξαφνικά σήμερα ορισμένοι αφού πρώτη τοποθέτηση έκανε ο Περιφερειάρχης αποφάσισαν να δυσανασχετήσουν.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν η στάση του Περιφερειάρχη αποδεικνύεται σωστή, αφού δεν επέδειξε καμία εμπιστοσύνη στα σχέδια της Ε.Ε και δεν συνθηκολόγησε, αλλά αντιθέτως έγινε δυσάρεστος σε κομματικούς μηχανισμούς και απαίτησε τα αυτονόητα προς το όφελος των νησιών, δηλαδή την αποσυμφόρηση τους. (Τον επαναπατρισμό αλλά και την μεταφορά στην Ευρώπη μεταναστευτικού πληθυσμού από τα νησιά. )

Έχουμε ξαναπεί πως η ιστορία μια μέρα θα τον δικαιώσει, μπορεί να μην είναι Περιφερειάρχης τότε αλλα σίγουρα θα επιβεβαιωθεί ότι δεν ήταν ένας σύγχρονος Φαρισαίος της πολιτικής σκηνής και σίγουρα σε τίποτα δεν μοιάζει με απαρχαιωμένους αποτυχημένους δεινόσαυρους της τοπικής αυτοδιοίκησης που ξεθάφτηκαν από τα αζήτητα και ενώ γάβγιζαν κατά των σχεδίων της Ε.Ε μια ωραία μέρα συνθηκολόγησαν ένεκα βλέπετε στήριξης διαφόρων μηχανισμών, επηρεαζόμενοι ίσως από τη γαλλική σειρά κόμικ «Ιζνογκούντ» που ήθελε να γίνει Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη.

Όσο και να προσπαθήσετε τώρα που σας έβγαλε από τα αζήτητα να χτυπήσετε τον Μουτζούρη με επίθετα λαϊκιστής κ.ο.κ (για να γίνετε χαλίφηδες) ο κόσμος πλέον καταλαβαίνει και ξέρει πως ο μοναδικός συνεπής στα λόγια του είναι αυτός καθώς όλοι γνωρίζουμε πως πριν ασχοληθεί με την πολιτική ήταν ήδη επαγγελματικά καταξιωμένος, επιτυχημένος και φτασμένος.

Οι περισσότεροι στις μέρες μας βλέπουν την πολιτική ως ευκαιρία για επαγγελματική καριέρα εκείνος όμως έκανε πρώτα σπουδαία επαγγελματική καριέρα και μετά ασχολήθηκε με την πολιτική χωρίς να εξαρτάται από κανέναν. Μάλλον είναι αυτό που ενοχλεί μα και αυτό που δεν τον καθιστά έναν ακόμα «πολιτικό απατεώνα» όπως διάφορους άλλους.

Αυτά από μία ομάδα ανθρώπων που ζούν, στα νησιά, εργάζονται και αγωνιούν για το μέλλον του τόπου τους!!!!!

Μοιράσου το άρθρο!