Αστυνομικό Ρεπορτάζ

03/12/2019 - 04:49

3 διαρρήξεις - κλοπές σε επιχειρήσεις της Μυτιλήνης. Δράστες 18χρονος και ένας ανήλικος

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε επιχειρήσεις στη Μυτιλήνη Συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός, ενώ ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή σε δύο εκ των τριών υποθέσεων και ενός ανήλικου ατόμο

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρεις (3) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 27 έως 30-11-2019, σε επιχειρήσεις στη Μυτιλήνη.

 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (01-12-2019) στη Μυτιλήνη, 18χρονος ημεδαπός, με την κατηγορία της διάπραξης κλοπών, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε για το ίδιο αδίκημα, σε βάρος ενός ακόμη ανήλικου ημεδαπού, που ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του σε δύο εκ των τριών προαναφερόμενων υποθέσεων. 

 

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 18χρονος δρώντας από κοινού με τον ανήλικο, μπήκαν βραδινές ώρες σε επιχείρηση, παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσαν, κάμερα ασφαλείας, το χρηματικό ποσό των -1000- ευρώ περίπου, καθώς επίσης, τρόφιμα, ποτά και διάφορα άλλα αντικείμενα. Επίσης, οι ίδιοι δράστες αφαίρεσαν κάμερα ασφαλείας, από τον εξωτερικό χώρο έτερης επιχείρησης στην ίδια περιοχή.

 

Κατά τη διερεύνηση των συγκεκριμένων υποθέσεων προέκυψε επίσης ότι, ο συλληφθείς εισήλθε σε μία ακόμη επιχείρηση, παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -40- ευρώ, καθώς και κοσμήματα αξίας -500- ευρώ περίπου.

 

Δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος των γονέων του ανήλικου δράστη, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. 

Μοιράσου το άρθρο!