Αστυνομικό Ρεπορτάζ

12/04/2023 - 21:40

4 χωρίς δίπλωμα στη Λέσβο - Ο ένας προσπάθησε να «γίνει καπνός»

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο διήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής Λέσβου, του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, τέσσερα (4) άτομα, τα οποία κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και για τα αδικήματα της απείθειας και της επικίνδυνης οδήγησης.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

 

  • Χθες (11-04-2023) στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Χθες (11-04-2023) στο 7ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Καλλονής, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Χθες (11-04-2023) στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης ένστολου αστυνομικού και προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας και επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ όπως ακολούθως διαπιστώθηκε στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

  • Σήμερα (12-04-2023) στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, ανήλικος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Προανάκριση διενεργείται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Μοιράσου το άρθρο!