Αστυνομικό Ρεπορτάζ

13/01/2022 - 12:59

Αγιάσος: Τελικά ήταν εγκληματική ενέργεια;

Καλά είναι τα νέα  για την υγεία του μεσήλικα άνδρα από την Αγιάσο που βρέθηκε  πριν από μερικές ημέρες με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.  Ο άτυχος άνδρας είναι πλέον εκτός κινδύνου και σύντομα θα μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο νοσηλείας.


Δυστυχώς όμως αν και πλέον υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι τα χτυπήματα  δεν οφείλονται σε ατύχημα, η διαδικασία από τις αστυνομικές αρχές δείχνει να έχει βαλτώσει. Είναι σημαντικό  να βρεθούν οι δράστες. Οι αστυνομικές αρχές  οφείλουν να αντιμετωπίζουν κάθε πολίτη ισότιμα και να μην προσπαθούν  να υποβαθμίσουν την υπόθεση επειδή ο μεσήλικας άνδρας αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού.


Αν όλα πάνε καλά σε λίγες ήμερες το θύμα θα είναι σε θέση να καταθέσει και να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Επίσης σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον  και η έκθεση του ιατροδικαστή.  

 
Τέλος οι υπηρεσίες πρόνοιας του Δήμου Μυτιλήνης και του Νοσοκομείου θα πρέπει να μεριμνήσουν για την τύχη του μεσήλικα άνδρα όταν πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης. 

----

up date  Τις τελευταίες ώρες η υγεία του μεσήλικα επιδεινώθηκε και δυστυχώς κατέληξε.... Πριν λίγο ενημερώθηκαν οι συγγενείς του

Μοιράσου το άρθρο!