Αστυνομικό Ρεπορτάζ

29/11/2019 - 16:26

Ακόμη 5 διαρρήξεις στη Μυτιλήνη από την παρέα του 24χρονου και 3 ανηλίκων

Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικία και σταθμευμένα οχήματα, στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης / Δράστες είναι τέσσερις (4) αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί τον τελευταίο μήνα για την εμπλοκή τους σε έξι (6) συναφείς υποθέσεις / Η αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις -3.500- ευρώ, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε κόσμημα /

Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, πέντε (5) ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο εικοσαήμερο σε οικία και σταθμευμένα οχήματα, στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης. 

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, τέσσερις (4) αλλοδαποί (24χρονος και 3 ανήλικοι), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών. 

Οι ίδιοι δράστες, είχαν κατηγορηθεί για την εμπλοκή τους σε έξι (6) συναφείς υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών που διαπράχθηκαν στην ίδια περιοχή τον τελευταίο μήνα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, δρώντας από κοινού και βραδινές κυρίως ώρες, μπήκαν σε οικία από ανασφάλιστη είσοδο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της, δύο (2) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κόσμημα, κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Επίσης, διέρρηξαν τέσσερα (4) σταθμευμένα οχήματα, αφαιρώντας από τους εσωτερικούς χώρους των δύο (2) εξ αυτών κατά περίπτωση, κασετόφωνο, δύο (2) ζευγάρια γυαλιά ηλίου, χρυσή λίρα και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα, ενώ προκάλεσαν και φθορές άνω των -300- ευρώ.    

Η αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις -3.500- ευρώ, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το κόσμημα που είχε κλαπεί από την παραπάνω οικία. 

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. 

Μοιράσου το άρθρο!