Αστυνομικό Ρεπορτάζ

28/03/2022 - 15:24

Ανήλικοι και ενήλικοι επιμένουν να οδηγούν χωρίς δίπλωμα - 8 συλλήψεις στη Λέσβο

Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

Συνελήφθησαν, το προηγούμενο πενθήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς, του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, οκτώ (8) άτομα, τα οποία κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

 

  • Την 23-03-2022 στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Την 23-03-2022 στη Μυτιλήνη, ημεδαπή διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Την 24-03-2022 στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Την 24-03-2022 στο 10ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Καλλονής, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα, προβαίνοντας και σε επικίνδυνους ελιγμούς κατά την οδήγηση του οχήματος.

 

  • Την 25-03-2022 στο 3ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Καλλονής, ημεδαπή διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Προχθές (26-03-2022) στο Πλωμάρι της Λέσβου, ανήλικος ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος γονέα του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

 

  • Προχθές (26-03-2022) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Χθες (27-03-2022) στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

 

Προανάκριση διενεργείται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Μοιράσου το άρθρο!