Αστυνομικό Ρεπορτάζ

26/06/2011 - 19:15

Απίστευτο! 27χρονος κατέληξε στο τάφο από μια αντιβίωση (;)

Συγκλονίζει την περιοχή του Πολιχνίτου (Λισβόρι Λέσβου) ο θάνατος ενός 27χρονου.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής 24-6-2011 ο 27χρόνος βρέθηκε αναίσθητος, στο κρεβάτι του δωματίου του, όπου κοιμόταν, από την 45χρονη μητέρα του. Άμεσα ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σπίτι, γιατρός του Κέντρου Υγείας Πολιχνίτου Λέσβου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Λίγη ώρα μετά, κατά την διακομιδή του με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. (Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας) στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου Λέσβου για τα αίτια θανάτου ενώ δεν υφίστανται ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews την Πέμπτη είχε χορηγηθεί στον άτυχο 27χρόνο αντιβίωση γιατί είχε στομαχικές ενοχλήσεις. Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν (με κάθε επιφύλαξη)  ότι ενδεχομένως να προκλήθηκε αλλεργικό σοκ από την αντιβίωση. Οι οικείοι του 27χρόνου έχουν ζητήσει να γίνει νεκροψία-νεκροτομή από τεχνικούς συμβούλους που θα ορίσει η οικογένεια του 27χρονου. Ανοιχτό μένει το ενδεχόμενο να κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου σε περίπτωση που υπάρξουν ευρήματα από τη νεκροψία-νεκροτομή. 

Μοιράσου το άρθρο!