Αστυνομικό Ρεπορτάζ

15/08/2020 - 15:03

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στα κρατητήρια Μυτιλήνης

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στην πυροσβεστική υπηρεσία Μυτιλήνης μετά από φωτιά που ξέσπασε στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης Λέσβου.

Συγκεκριμένα φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Λέσβου.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική όπου μαζί με τους αστυνομικούς που βρισκόταν στο κτήριο κατάφεραν γρήγορα και έσβησαν την εστία πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Το κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης Λέσβου εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους ενώ από τους πυκνούς καπνούς ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε λόγω αναθυμιάσεων έναν κρατούμενο καθώς και ένα αστυνομικό υπάλληλο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στα κρατητήρια κρατούνται για διάφορα αδικήματα 12 άτομα.

 

 

up date Ένας υπήκοος Βουλγαρίας ο οποίος είναι προφυλακισμένος στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης στη Μυτιλήνης για τις δυο φωτιές που είχε βάλει την Πέμπτη σε δυο εγκαταλελειμμένα σπίτια, είναι σύμφωνα με πληροφορίες και ο δράστης της φωτιάς στα κρατητήρια της Αστυνομίας σήμερα το πρωί. Ο ίδιος έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για προληπτικούς λόγους. Αυτό που προβληματίζει είναι πώς κατάφερε να βάλει φωτιά μέσα στα κρατητήρια ένα άτομο που ήταν προφυλακισμένο ακριβώς λόγω της πρόκλησης πυρκαγιών.

 

Μοιράσου το άρθρο!