Αστυνομικό Ρεπορτάζ

04/04/2020 - 12:45

Απόπειρες κλοπής σε Γέρα και Μυτιλήνη

Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου, περίπτωση, διάρρηξης - κλοπής, που διαπράχθηκε πριν από μία εβδομάδα περίπου, σε κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, στη Λέσβο.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, τρείς (3) ημεδαποί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι προαναφερόμενοι δράστες, μπήκαν στο κατάστημα παραβιάζοντας είσοδο και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, καπνικά προϊόντα, καθώς και είδη άμεσης κατανάλωσης.

Επίσης  εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση διάρρηξης - κλοπής, που διαπράχθηκε πριν από ένα εικοσαήμερο περίπου, σε κατάστημα στη Μυτιλήνη.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρείς (3) ημεδαποί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι δράστες, διέρρηξαν το προαναφερόμενο κατάστημα και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ενώ προκάλεσαν και φθορές.

Οι δικογραφίες  θα υποβληθούν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Μοιράσου το άρθρο!