Αστυνομικό Ρεπορτάζ

30/03/2012 - 19:02

up date ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ! Μαθητές στη Μυτιλήνη έφευγαν εκδρομή με το… χασίς τους

30/03/2012   ώρα 13:00 το Lesvosnews.net πρώτο σας ενημερώνει 
Είδηση που σοκάρει. Πέντε μαθητές Λυκείου (4 ανήλικοι & 1 ενήλικος) συνελήφθησαν σήμερα το πρωί έξω από το σχολείο τους στη Μυτιλήνη την ώρα που έφευγαν για σχολική εκδρομή στο Μόλυβο. Πάνω τους βρέθηκαν εννέα γραμμάρια χασίς τα οποία είχαν προμηθευτεί από 18χρονο. Όπως αποδείχθηκε ο 18χρονος είχε αγοράσει το χασίς από άλλον 27χρονο οποίος και αυτός συνελήφθη. Στελέχη της δίωξης ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος και της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες Περισσότερα σε λίγο.... up date 13:20  η πρώτη ανακοίνωση από την Ασφάλεια Μυτιληνής Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συστηματική αστυνομική έρευνα, συνελήφθησαν σήμερα (30-03-2012) το πρωί στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, 5 ημεδαποί (4 ανήλικοι & 1 ενήλικος) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και 2 ημεδαποί (ενήλικοι) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ναρκωτικών ουσιών. up date  ώρα 20:00  η νέα ανακοίνωση  της Αστυνομίας
  • Συνελήφθησαν πέντε (5) μαθητές λυκείου στη Μυτιλήνη, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
  • Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν επίσης, δύο ημεδαποί οι οποίοι προμήθευσαν τις ναρκωτικές ουσίες στους μαθητές.
  •  Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ακόμη ημεδαπών γυναικών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.  

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συστηματική έρευνα, συνελήφθησαν σήμερα (30-03-2012) το πρωί στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, σε συνεργασία με άνδρες του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πέντε ημεδαποί μαθητές λυκείου, ηλικίας 17 έως 18 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 27 ετών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 19 και 25 ετών, για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι πέντε μαθητές, σε ημερήσια μαθητική εκδρομή Ενιαίου Λυκείου της πόλης της Μυτιλήνης, κατείχαν από κοινού δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (8,6) γραμμαρίων καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι μαθητές, το προηγούμενο βράδυ, είχαν προμηθευθεί ποσότητα κάνναβης από 19χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, στη πόλη της Μυτιλήνης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.

Κατά την εξέλιξη των ερευνών, συνελήφθη ένας ακόμη 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος φέρεται να είχε προμηθεύσει τις ναρκωτικές ουσίες στον 19χρονο .

Παράλληλα, από τα στοιχεία της προανάκρισης προέκυψε ότι, οι μαθητές είχαν προμηθευτεί την 28-03-2012 ποσότητα κάνναβης και από 19χρονη ημεδαπή, η οποία την είχε αγοράσει από 25χρονη ημεδαπή.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης.

Διαβάστε :

Χρήση χασίς,μαθήτριες σε κλουβί,παιδική πορνεία: Συμβαίνουν στη Μυτιλήνη !

Μοιράσου το άρθρο!