Αστυνομικό Ρεπορτάζ

29/03/2013 - 11:00

up date Μυτιλήνη: Συνελήφθησαν με 1 κιλό χασίς !

up date  Μυτιλήνη: Συνελήφθησαν με 1 κιλό χασίς !

ign="center">up date

 

Σύλληψη 2 ατόμων στη Μυτιλήνη, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών

Εντοπίστηκε δέμα σε εταιρεία ταχυμεταφορών, το οποίο περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) άνω του ενός (1) κιλού

 

Συνελήφθησαν, χθες (28-03-2013) το απόγευμα στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, ένας (1) υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 23 ετών και ένας 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκε, την 22-03-2013, σε εταιρεία ταχυμεταφορών «courier» στην Αττική, δέμα με προορισμό τη Λέσβο, το οποίο περιείχε ναρκωτικές ουσίες και τέθηκε άμεσα σε διακριτική επιτήρηση.

Χθες (28-03-2013) το απόγευμα, ο 23χρονος υπήκοος Αλβανίας παρέλαβε,  από υποκατάστημα της παραπάνω εταιρείας ταχυμεταφορών στη Μυτιλήνη, το δέμα, εντός του οποίου βρέθηκαν, σε έλεγχο που ακολούθησε και κατασχέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη (χασίς) συνολικού βάρους 1.120 γραμμαρίων.

Από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι, αποστολέας του δέματος ήταν ο 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα στη Μυτιλήνη και συνελήφθη.

Στην κατοχή των δύο δραστών βρέθηκαν επίσης, σε έρευνα που τους έγινε και κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Ο 23χρονος αλλοδαπός διαμένει νόμιμα στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης.

 

 

 


αρχική δημοσίευση  28/03/2013

 

Συνελήφθησαν πριν από λίγο στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, ένας (1) υπήκοος Αλβανίας και ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας «περί ναρκωτικών». Κατασχέθηκε μεταξύ άλλων ποσότητα κάνναβης άνω του ενός (1) κιλού. Διενεργείται προανάκριση.

 

Περισσότερα σε λίγο

Μοιράσου το άρθρο!