Αστυνομικό Ρεπορτάζ

02/04/2012 - 15:56

up date Σύλληψη δράστη - Έκλεψαν την αποθήκη δακοκτονίας στον Ασώματο Λέσβου

pan style="text-decoration:underline;">up date 16:36 


 

Εξιχνιάστηκε, χθες (02-04-2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, η υπόθεση κλοπής των μεταλλικών αντικειμένων από αποθήκη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στον Ασώματο Λέσβου. 

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συστηματική αστυνομική έρευνα, συνελήφθησαν, ένας ημεδαπός (Ρομά) ηλικίας 40 ετών και δύο ημεδαποί ηλικίας 67 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ο 40χρονος, το πρωί της 01/04/2012, μπήκε σε αποθήκη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στον Ασώματο Λέσβου, παραβιάζοντας εισόδους αυτής και αφαίρεσε τα παρακάτω μεταλλικά αντικείμενα:

Στη συνέχεια, ο 40χρονος πούλησε τα προαναφερόμενα αντικείμενα σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων, στη Μόρια Λέσβου, ιδιοκτησίας του 33χρονου, στην οποία εργαζόταν ως υπεύθυνος ο 67χρονος πατέρας του, έναντι του χρηματικού ποσού των 1116 ευρώ.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο χώρο της επιχείρησης και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα μεγάλης αξίας από αποθήκη, στον Ασώματο Λέσβου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι πρωινές ώρες της 01/04/2012, μπήκαν σε αποθήκη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στον Ασώματο Λέσβου, παραβιάζοντας εισόδους αυτής και αφαίρεσαν τα παρακάτω μεταλλικά αντικείμενα:

  • Οχτακόσια είκοσι (820) τεμάχια χάλκινων εξαρτημάτων ψεκαστήρων δακοκτονίας,
  • Ένα (1) αλυσοπρίονο,
  • Μία (1) βυθιζόμενη αντλία νερού,
  • Μία (1) μπαλαντέζα με τη βάση της (καρούλα), μήκους 30 μέτρων.

Η αξία των παραπάνω αντικειμένων ανέρχεται στο ποσό των 30.000 ευρώ περίπου.

Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης σήμερα (02-04-2012) το πρωί.

Μοιράσου το άρθρο!