Αστυνομικό Ρεπορτάζ

05/10/2011 - 17:37

Διακοπή κυκλοφορίας στην Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης στη θέση "Καλαμάρι"

Κατόπιν της υπ’αριθμ. 169/05-10-2011 απόφασης του Αστυνομικού Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου και κατά το χρονικό διάστημα από την 08-10-2011 έως την 10-10-2011, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Ναυμαχίας Έλλης, στο ύψος της θέσης «Καλαμάρι», της περιοχής «Επάνω Σκάλα» Μυτιλήνης Λέσβου, λόγω κατεδάφισης της γέφυρας που συνδέει τα δυο κτίρια άνωθεν της ανωτέρω οδού, της οποίας το σκυρόδεμα έχει αποσαρθρωθεί και αποκολληθεί από τον ιστό της, με αποτέλεσμα την ύπαρξη σοβαρού και άμεσου κινδύνου κατάρρευσης.

 

Λόγω της προαναφερθείσας διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ανωτέρω σημείο, η είσοδος προς την πόλη και έξοδος  και έξοδος από αυτή, θα διεξάγεται μέσω παρακείμενων οδών καθώς και από τον περιφερειακό δρόμο που βρίσκεται δίπλα από τις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Η. Λέσβου.

Οι παραβάτες της ανωτέρω απόφασης θα διώκονται και θα τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις των παραγρ. 2, 6 του αρ. 52 του Ν.3542/2007 «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης πρόκειται να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στη περιοχή καθώς και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Μοιράσου το άρθρο!