Αστυνομικό Ρεπορτάζ

28/07/2011 - 18:39

Διπλή Τραγωδία! Σκοτώθηκε σε τροχαίο καθώς πήγαινε στη κηδεία του φίλου(που χθες σκοτώθηκε σε τροχαίο)

28/7/2011 ώρα δημοσίευσης 18:00

Ξεπερνάει  και τη λέξη τραγωδία.  Μετά το Πολιχνίτο τώρα θρηνεί  και η Αγιάσος!!!!

19 χρονος  (Μάριος Βουνάτσος) από την Αγιάσο σήμερα ξεκίνησε να πάει στην  κηδεία του  φίλου του  Ραφαήλ Μπάρου.

Ο Ραφαήλ Μπάρος είχε σκοτωθεί μόλις χθες ... Διαβάστε την είδηση που είχαμε δημοσιεύσει μόλις χθες 27/7/2011:

-------------------------------------

Στις  (27-07-2011) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 1ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βατερών-Πολιχνίτου, 21χρονος ημεδαπός, κινούμενος με δίκυκλη μοτοσικλέτα από την περιοχή των Βατερών προς την περιοχή του Πολιχνίτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προσέκρουσε στηπροστατευτική του οδοστρώματος μπάρα και έπεσε σε παρακείμενο γκρεμό ύψους περίπου 5 μέτρων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. 

Τα αίτια  του ατυχήματος και η νομιμότητα οδήγησης και κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας ερευνώνται. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου Λέσβου.

-------------------------------

Δυστυχώς ο 20χρονος.... στη διασταύρωση Αχλαδερής - Πολιχνίτου..... ¨"συνάντησε" το φίλο του!

Ένα αγροτικό αυτοκίνητο καθώς ερχόταν από την Αχλαδερή προς Πολιχνίτο (σύμφωνα με πληροφορίες που σας μεταφέρουμε με  κάθε επιφύλαξη) παραβίασε το στοπ και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με την μηχανή του 20χρονου!!!

Ο 20χρόνος λίγα λεπτά μετά άφησε την τελευταία του πνοή ....

Η  τραγωδία, ο πόνος , το δάκρυ έχει βυθίσει στο πένθος Αγιάσο και  Πολιχνίτο!!!

-----------------------------------------------

up date  20:45  To Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας για το συμβάν:

Σήμερα (28-07-2011) το μεσημέρι, στη διασταύρωση Αχλαδερής-Πολιχνίτου στη Λέσβο, 19χρονος ημεδαπός κινούμενος με δίκυκλη μοτοσικλέτα επί της επαρχιακής οδού Αγιάσου-Πολιχνίτου πραγματοποίησε ελιγμό στην προσπάθεια του να αποφύγει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός, το οποίο εξήλθε από τη διασταύρωση Αχλαδερής-Πολιχνίτου, παραβιάζοντας ρυθμιστική πινακίδα υποχρεωτικής διακοπής πορείας (STOP) που υπήρχε στην πορεία του. Ο 19χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.Τόσο η δίκυκλη μοτοσικλέτα όσο και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κατευθυνόταν προς την περιοχή του Πολιχνίτου. Ο 70χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα αίτια του ατυχήματος και η νομιμότητα οδήγησης και κυκλοφορίας των εμπλεκομένων στο ατύχημα οχημάτων, ερευνώνται. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου Λέσβου.

Μοιράσου το άρθρο!