Αστυνομικό Ρεπορτάζ

13/09/2015 - 08:15

Δύο συλλήψεις διακινητών στη Λέσβο

Ένας (01) 43χρονος αλλοδαπός διακινητής και εξήντα δύο (62) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, πρωινές ώρες χθες, από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

 Συγκεκριμένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΤΑΛΙΑΝΗ” κόλπου Γέρας ν. Λέσβου, ξύλινο σκάφος να αποβιβάζει στην ακτή ικανό αριθμό επιβαινόντων και κατά την απομάκρυνσή του το ακινητοποίησε με τη συνδρομή έτερου περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.Α.ΚΤ. και συνελήφθη ο 43χρονος χειριστής του.
Στη συνέχεια επί της ακτής εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι ανωτέρω αλλοδαποί οι οποίοι αφού μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης, συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω σκάφος, τριακόσια (300) ευρώ, τριάντα πέντε (35) λίρες Τουρκίας και ένα (01) κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα.
 
 
Ένας 25χρονος αλλοδαπός διακινητής εντοπίστηκε και συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
 Συγκεκριμένα κατόπιν ενημέρωσης, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΕΦΤΑΛΟΥΣ” ν. Λέσβου, ύποπτη φουσκωτή μηχανοκίνητη λέμβο να απομακρύνεται. Ακολούθησε καταδίωξη και παρά τους επικίνδυνους ελιγμούς της, η ανωτέρω λέμβος ακινητοποιήθηκε σε απόσταση δύο (02) ν.μ. από την ακτή. Από το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους και συνελήφθη ο 25χρονος αλλοδαπός χειριστής της διότι κατά δήλωσή του είχε αποβιβάσει ικανό αριθμό παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών και μεταφέρθηκε στο λιμένα Μυτιλήνης .
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η εν λόγω λέμβος, τετρακόσιες (400) λίρες Τουρκίας και ένα (01) κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα.

Μοιράσου το άρθρο!