Αστυνομικό Ρεπορτάζ

20/06/2013 - 12:22

Δύο τσαντάκηδες στη Μυτιλήνη με χτυπήματα σε ηλικιωμένες γυναίκες

Συνελήφθησαν, σήμερα (20-06-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. (Δίκυκλης Αστυνόμευσης) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) άτομα ηλικίας 28 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, αρπαγή τσάντας και κλοπή μοτοποδηλάτου.

Ειδικότερα, χθες (19-06-2013) το βράδυ, ο 28χρονος και ο 29χρονος, κινούμενοι με δίκυκλο μοτοποδήλατο στην περιοχή της Καλλιθέας στη Μυτιλήνη, πλησίασαν μία 63χρονη πεζή και αφαίρεσαν την τσάντα της ρίχνοντάς την στο έδαφος. Η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 87 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα της 63χρονης. Στη συνέχεια οι δύο δράστες, στην ίδια περιοχή, προσέγγισαν μία 85χρονη και προτού γίνουν αντιληπτοί, αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 52 ευρώ και προσωπικά της είδη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το μοτοποδήλατο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ανήκει σε έναν 63χρονο ημεδαπό και το είχαν αφαιρέσει χθες το απόγευμα, από την πόλη της Μυτιλήνης. Τα κλοπιμαία και το μοτοποδήλατο κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!