Αστυνομικό Ρεπορτάζ

08/03/2016 - 07:47

Είχαν Άγιο.... βγήκαν ζωντανοί από το διαλυμένο αυτοκίνητο στο Πλωμάρι

&n

bsp;

Χθες το απόγευμα 07/03/2016  λίγο μετά τις 4:00, συνέβη επικίνδυνο τροχαίο στο δρόμο Πλωμαρίου – Πλαγιάς στο ύψος του εργοστασίου του ούζου Αρβανίτη.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες το αυτοκίνητο(επιβατηγό) υπέστη σοβαρές ζημιές και έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.

Στο όχημα επέβαιναν δυο νεαροί οι οποίοι ευτυχώς δεν κινδυνεύουν και είναι καλά στην υγεία τους. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια που ο οδηγός επιχείρησε προσπέραση, κινούμενος στο ρεύμα προς Πλωμάρι, το αυτοκίνητο κάπου προσέκρουσε, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος και αφού έκανε τούμπες στον αέρα στη συνέχεια χτύπησε σε άλλο διερχόμενο όχημα(φορτηγό).

 

up date Ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου της Λέσβου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, το οποίο έλαβε χώρα χθες (07-03-2016) το απόγευμα, σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στο Πλωμάρι της Λέσβου. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, με οδηγό έναν άνδρα ηλικίας 22 ετών, εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε στο οδόστρωμα και συγκρούστηκε με Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 46χρονος .

Από τη σύγκρουση των οχημάτων, τραυματίστηκε ο 22χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

πηγη φώτο και αρχικής ανάρτησης : plomarinews.gr

Μοιράσου το άρθρο!