Αστυνομικό Ρεπορτάζ

06/01/2020 - 11:37

Έκτακτο : Διακοπή κυκλοφορίας στην Επ. Οδό Αμπελικού - Πολιχνίτου

up date  ώρα 15:30  διαβάστε εδώ 

----

αρχική ανάρτηση : 

Ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, στο οδικό δίκτυο των περιοχών αρμοδιότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται ανά Διεύθυνση Αστυνομίας ως ακολούθως:

Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου:

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Επ. Οδό Αμπελικού - Πολιχνίτου, από το 1ο έως το 6ο χλμ

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ασφάλεια τους και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών. 

Από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων. 

Ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας και συμβουλές οδικής ασφάλειας υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr.

---

Νωρίτερα το Lesvosnews.net έγραφε:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Ηφαιστίων» η οποία έως τις πρώτες πρωινές ώρες των Θεοφανείων έχει επηρεάσει με  βροχοπτώσεις την Κρήτη κατά τόπους  χιονοπτώσεις πολλές περιοχές της χώρας μας. Παράλληλα, άνεμοι σε επίπεδο θύελλας επικρατούν από τις πρωινές ώρες των Θεοφανίων στο Αιγαίο, με ταχύτητες του ανέμου να φθάνουν έως και 161 km/h. 

Από τα ξημερώματα το κύμα κακοκαιρίας πλήττει και τη Λέσβο. Κύριο χαρακτηριστικό οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι.  Ενώ στην πόλη της Μυτιλήνης οι ισχυροί άνεμοι συνοδεύονται με βροχές στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού έχουμε ασθενείς χιονοπτώσεις που δεν δημιουργούν προς το παρόν προβλήματα. Χιονίζει σε χωριά της Δυτικής Λέσβου  (Σκαλοχώρι, Άγρα, περιοχές Άντισσας) 

Δείτε βίντεο από το δρόμο Αμπελικό - Μ. Λίμνη

Μοιράσου το άρθρο!