Αστυνομικό Ρεπορτάζ

14/03/2019 - 06:28

Επιχείρησαν να στείλουν με courier στη Μυτιλήνη... κοκαΐνη και χασίς (φωτο)

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων δύο άτομα και συγκεκριμένα μία 51χρονη και ένας 31χρονος, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, οι δύο δράστες χθες το πρωί μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε εταιρία ταχυμεταφορών στη θεσσαλική πόλη, όπου παρέδωσαν ένα δέμα με σκοπό την αποστολή του στη Μυτιλήνη και παραλήπτη τον 31χρονο.

Όπως διαπιστώθηκε, το δέμα περιείχε μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους (1.080) γραμμαρίων, καθώς και εννέα νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Από την κατοχή των δραστών, αλλά και κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων σε οικία τους στα Τρίκαλα κατασχέθηκαν, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους, το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυτιλήνης σε προσωρινή οικία του 31χρονου στη Μυτιλήνη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλω

Μοιράσου το άρθρο!