Αστυνομικό Ρεπορτάζ

11/05/2020 - 15:44

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές σε Μόρια και Γέρα

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση διάρρηξης - κλοπής, που διαπράχθηκε προ πενταμήνου περίπου, σε εξοχική κατοικία και αποθήκη ημεδαπού, στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο.

Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο δράστης, αφού παραβίασε εισόδους, μπήκε σε χώρους της οικίας και της αποθήκης και αφαίρεσε κλινοσκεπάσματα, είδη ένδυσης, ηλεκτρικές συσκευές, διάφορα εργαλεία και πασσάλους περίφραξης, ενώ προκάλεσε και φθορές.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

 

Επίσης: 

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση διάρρηξης - κλοπής, που διαπράχθηκε προ μηνός περίπου, σε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο.

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση (3) άτομα - αλλοδαποί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι παραπάνω δράστες και ένα ακόμη άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, διέρρηξαν από κοινού θύρα της παραπάνω επιχείρησης και αφαίρεσαν ηλεκτρική συσκευή, αλκοολούχα ποτά κι διάφορα προϊόντα.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. 

Μοιράσου το άρθρο!