Αστυνομικό Ρεπορτάζ

01/08/2022 - 07:12

Γονείς 14χρονης για τον αστυνομικό: Της έδεσε τα χέρια, την χτύπησε, την βίασε - Ένα άρρωστο κτήνος είναι (βιντεο)

Ενώπιον του ανακριτή Λέσβου θα βρεθεί σήμερα ο αστυνομικός και προπονητής, που κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη αθλήτριά του - Η έρευνα των αρχών έχει επικεντρωθεί στα προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο, που βρέθηκαν στην κατοχή του

Μυτιλήνη – Γονείς 14χρονης στην ΕΡΤ για τον 53χρονο: «Το’ χει κάνει και σε άλλα κορίτσια – Του είχαμε τυφλή εμπιστοσύνη» 

Τα ψηφιακά ίχνη του 53χρονου αστυνομικού που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στη Μυτιλήνη ερευνούν οι αρχές.

Τη Δευτέρα ο αστυνομικός και προπονητής θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή Λέσβου

Η μητέρα του θύματος δηλώνει στην ΕΡΤ βέβαιη ότι ο 53χρονος έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. Συγκεκριμένα, λέει μεταξύ άλλων:

«Της έλεγε δεν θα πεις τίποτα, την είχε χτυπήσει μία φορά, και την ημέρα που έγινε η πράξη τη χτύπησε, να την ακινητοποιήσει, της έδεσε τα χέρια πίσω στην πλάτη. Το πιστεύω ναι (σ.σ. μπορεί να το έχει κάνει και σε άλλα παιδιά), γιατί το προφίλ αυτό είναι ανοιχτό από το 2018». 

 

«Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα».

Ο πατέρας του θύματος, επίσης μίλησε στην ΕΡΤ, λέγοντας:

«Τον αφήναμε να αφήνει τα παιδιά όλα μαζί, έπαιρνε 5-6 παιδιά στο αυτοκίνητο και τα πήγαινε. Τυφλή εμπιστοσύνη. Τελευταία το παιδί ήταν πάρα πολύ πεσμένο, δεν μπορούσαμε να της μιλήσουμε, ήθελε να μας μιλήσει και φοβόταν».

Πηγή: ΕΡΤ 

 

δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το άρθρο!