Αστυνομικό Ρεπορτάζ

11/08/2019 - 19:28

Χαμός με λαθραία τσιγάρα στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Συλλήψεις αλλοδαπών για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη - 4 περιστατικά μέσα σε 3 ημέρες!

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Μυτιλήνης, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει, εντός των αποσκευών του, εκατόν δεκαεννέα (119) πακέτα των είκοσι (20) τσιγάρων έκαστο και δέκα (10) πακέτα των είκοσι (20) τσιγάρων έκαστο, τα οποία δεν έφεραν ταινία ασφάλειας – γνησιότητας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Μυτιλήνης, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει, εντός των αποσκευών του, εβδομήντα εννέα (79) πακέτα των είκοσι (20) τσιγάρων έκαστο και τριάντα εννέα (39) πακέτα των είκοσι (20) τσιγάρων έκαστο, τα οποία δεν έφεραν ταινία ασφάλειας – γνησιότητας.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα.

 

-----

Ακόμη δύο περιστατικά στις 9 Αυγούστου 2019!

Στη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων προέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Μυτιλήνης, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει, εντός των αποσκευών του, συνολικά διακόσια (200) πακέτα τσιγάρα των είκοσι (20) σιγαρέτων έκαστο, διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν ταινία ασφάλειας – γνησιότητας.

 
Επίσης, στη σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων προέβησανστελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Μυτιλήνης, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει, εντός των αποσκευών του, έξι (06) πακέτα καπνού των 50mg και διακόσια ενενήντα (290) πακέτα τσιγάρα των είκοσι (20) σιγαρέτων έκαστο, διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν ταινία ασφάλειας – γνησιότητας.
 

Μοιράσου το άρθρο!