Αστυνομικό Ρεπορτάζ

29/07/2019 - 19:50

Ήθελε να ταξιδέψει για Μυτιλήνη και έφαγε κλοτσιά από αστυνομικό (βίντεο)

Το βίντεο αναρτήθηκε από χρήστη του Twitter που δηλώνει αδερφός του άνδρα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικό στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και προκάλεσε την παρέμβαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με τον "arash hampay", ο αδελφός του ήταν στο αεροδρόμιο γιατί ήθελε να ταξιδέψει για τη Λέσβο.

Όπως ανέφεραν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ο αστυνομικός, που βρισκόταν στο χώρο του ελέγχου εγγράφων, σταμάτησε τον αλλοδαπό για έλεγχο των εγγράφων του. Στη συνέχεια, ο αλλοδαπός έσπρωξε τον αστυνομικό, ο οποίος απάντησε κλοτσώντας τον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «arash hampay» επικοινώνησε αρχικά με τη διοίκηση του αεροδρομίου, η οποία του απάντησε ότι προώθησε την καταγγελία του και το σχετικό βίντεο στις αστυνομικές αρχές.

 

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας:

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε επείγουσα έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί περιστατικό που απεικονίζεται σε βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο, με συναφή καταγγελία για βιαιοπραγία αστυνομικού σε βάρος αλλοδαπού, στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

 

Μοιράσου το άρθρο!