Αστυνομικό Ρεπορτάζ

29/11/2013 - 18:07

Καβάτζα ναρκωτικών στην Αγία Μαρίνα Μυτιλήνης - 64χρόνος είχε κρύψει και πωλούσε χασίς

trong>Εντοπίστηκε καβάτζα με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, σε δασική περιοχή στην Αγία Μαρίνα Μυτιλήνης

Συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ κατασχέθηκαν πάνω από 2 κιλά κάνναβης

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη σήμερα (29-11-2013) το μεσημέρι σε δασική περιοχή στην Αγία Μαρίνα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, ένας 64χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε κρύψει σε καβάτζα, μεγάλη ποσότητα κάνναβης (χασίς), την οποία προόριζε για εμπορία και περαιτέρω διάθεση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων και πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και μετά από συστηματική έρευνα, εντόπισαν σε κρύπτη στην ανωτέρω δασική περιοχή, δύο (2) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη (χασίς) συνολικού βάρους 2,362 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών είχε αποκρύψει εκεί, ο 64χρονος, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από ενεδρεύοντες αστυνομικούς.

Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκαν επίσης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τρεις (3) κενές σακούλες, οι οποίες είχαν χρησιμοποιηθεί για συσκευασία και αποθήκευση ναρκωτικών.

Στην κατοχή του 64χρονου, αλλά και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

•    Το χρηματικό ποσό των 405 ευρώ
•    3 κινητά τηλέφωνα
•    Ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο χρησιμοποιούνταν για τη διακίνηση των ναρκωτικών
•    1 μαχαίρι με λάμα μήκους 14. εκατοστών

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη λίγο αργότερα στη Μυτιλήνη, ένας ακόμη ημεδαπός, ηλικίας 58 ετών, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν 42 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία όπως προέκυψε, τα είχε αγοράσει σήμερα το πρωί, από τον 64χρονο.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών καθώς και της παράνομης οπλοκατοχής, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!