Αστυνομικό Ρεπορτάζ

24/03/2023 - 13:54

Κλείνει δρόμος στη Μυτιλήνη για να μας αλλάξουν τα φώτα....

«Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ζωοδόχου Πηγής την 26η Μαρτίου ημέρα Κυριακή, από ώρα 11:00 έως 16:00»

Σας γνωρίζουμε ότι ο Ανάδοχος του δημοτικού έργου, με τίτλο: «Ενεργειακή Αναβάθμιση – Αυτοματοποίηση του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων, με Εξοικονόμηση Ενέργειας στο Δήμο Μυτιλήνης», θα προβεί στο κλείσιμο της οδού Ζωοδόχου Πηγής, την ημέρα Κυριακή, 26η Μαρτίου από ώρα 11:00 έως 16:00, για να προβεί στην αντικατάσταση των φωτιστικών με σύγχρονα LED.

Επισημαίνεται ότι, κατά τον παραπάνω χρόνο, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι αναγκαίο τα βαρέα οχήματα που κινούνται από το κέντρο της πόλης προς Πλωμάρι – Αγιάσο – Καλλονή, να κατευθυνθούν προς την οδό Π. Κουντουριώτη και στη συνέχεια προς τη Βόρεια Παράκαμψη Μυτιλήνης. Κομβικό σημείο είναι η διασταύρωση των οδών Ελ. Βενιζέλου – Κωνσταντινουπόλεως – Π. Κουντουριώτη.

Τα οχήματα και οι πεζοί θα ενημερώνονται με πληροφοριακές πινακίδες και από το εργατικό δυναμικό, για την εκτέλεση του έργου με ευθύνη του αναδόχου.

Επίσης, το Τμήμα της Τροχαίας Μυτιλήνης, καθώς και το Τμήμα Λιμενικής Αστυνομίας Μυτιλήνης θα συνδράμουν, παράλληλα με το προσωπικό του Αναδόχου με την προβλεπόμενη ενδυμασία, στη ρύθμιση της ομαλής διεξαγωγής της κυκλοφορίας.

 

Ο Aντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

 

Στρατής Τζιμής

Μοιράσου το άρθρο!