Αστυνομικό Ρεπορτάζ

07/11/2019 - 12:00

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μυτιλήνη λόγω έργων ΔΕΥΑΛ - Αναλυτικές πληροφορίες

Σας πληροφορούμε ότι στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Αγωγοί εσωτερικού δικτύου ύδρευσης πόλης Μυτιλήνης» και έχοντας υπόψη  την 42/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου με (ΑΔΑ: ΨΡΛ346ΜΓΘΓ-5ΝΡ), την Πέμπτη 14/11/2019 θα ξεκινήσουν εργασίες εκσκαφής για την κατασκευή δικτύου ύδρευσης στην οδό Σημαντήρη (μεταξύ των οδών Λεσβώνακτος και Αγιάς Σοφίας) και στην οδό Μυτιληναίου (μεταξύ των οδών Σημαντήρη και Αγίου Γεωργίου). Η διάρκεια των εργασιών στην οδό, εκτιμάται σε δέκα (10) εργάσιμες ημέρες.

Η παράκαμψη της οδού για την προσωρινή διέλευση των οχημάτων,  και για όσο διάστημα η οδός θα παραμείνει  κλειστή, μπορεί να πραγματοποιείται μέσω των παρακείμενων οδών: Ισαύρων - Αγίας Σοφίας - Αγίου Γεωργίου - Λεσβώνακτος.

O δρόμος για τη διέλευση των πεζών θα παραμένει πάντα προσπελάσιμος και  θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στη συγκεκριμένη οδό.

---

Σας πληροφορούμε ότι στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση τομών οδοστρωμάτων δικτύων Δ.Ε.Υ.Α.Λ» την Κυριακή 10-11-2019 θα ξεκινήσουν από τις 8.00 π. μ. έως τις 17.00 μ. μ. εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στην οδό Καβέτσου (μεταξύ των οδών Παπανικολή και Δελή).

Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται από τη μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Μοιράσου το άρθρο!