Αστυνομικό Ρεπορτάζ

31/07/2022 - 13:09

Κυριακή βράδυ στη Μυτιλήνη: ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Μυτιλήνης, στο πλαίσιο διεξαγωγής του «Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Μικρασιατικής Μνήμης»

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 11/2022 από 29-07-2022 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, την 31-07-2022 ημέρα Κυριακή και κατά τις ώρες από 20:00 έως 23:00, στο πλαίσιο διεξαγωγής του «Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Μικρασιατικής Μνήμης», θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες –κατά περίπτωση- κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Μυτιλήνης, με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων, ως εξής:

 

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αργύρη Εφταλιώτη, από τη συμβολή της με την οδό Τζέημς Αριστάρχου έως τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ναυμαχίας Έλλης, από τη συμβολή της με την οδό Μικράς Ασίας έως τη διασταύρωση της Βόρειας παράκαμψης της πόλεως (εργοστάσιο ΔΕΗ).

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ερμού, από τη συμβολή της με την οδό Ναυμαχίας Έλλης έως τη συμβολή της με την οδό Νιάνια.

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πιττακού, από τη συμβολή της με την οδό Κυπαρισσίων έως τη συμβολή της με την οδό Ερμού.  

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, από τη συμβολή της με την οδό Φάωνος έως τη συμβολή της με την οδό Αγίου Θεράποντος. 

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Καραντώνη, από τη συμβολή της με την οδό Ανδρομέδας έως τη συμβολή της με την οδό Αγίου Θεράποντος.

Μοιράσου το άρθρο!