Αστυνομικό Ρεπορτάζ

26/11/2019 - 15:27

Μεγάλη κλοπή σε επιχείρηση στη Μόρια: πήραν χρηματοκιβώτιο και 5 υπολογιστές - Συνελήφθησαν δύο άτομα

Εξιχνιάστηκε περίπτωση διάρρηξης-κλοπής σε επιχείρηση, στη Λέσβο// Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ενώ ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή ενός ακόμη ατόμου στη συγκεκριμένη υπόθεση

Εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση διάρρηξης-κλοπής σε επιχείρηση, στην ευρύτερη περιοχή της Μόριας στη Λέσβο.

Συνελήφθησαν, χθες (25-11-2019) στη Μυτιλήνη, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 18 και 20 ετών, με τις κατηγορίες της διακεκριμένης κλοπής και της πρόκλησης φθορών, ενώ ταυτοποιήθηκε 19χρονος ημεδαπός για την εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ίδια αδικήματα. 

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι δράστες, βραδινές ώρες της 24/25-11-2019, μπήκαν από κοινού στην προαναφερόμενη επιχείρηση, παραβιάζοντας την είσοδο της και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε, το χρηματικό ποσό των -1.300- ευρώ, κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονική συσκευή, καθώς επίσης κάρτες και μπλοκ επιταγών διάφορων τραπεζών. 

Επιπρόσθετα, οι δράστες αφαίρεσαν από τον ίδιο χώρο πέντε (5) κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, συνολικής αξίας -4.000- ευρώ περίπου, ενώ προκάλεσαν και φθορές.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!