Αστυνομικό Ρεπορτάζ

28/07/2022 - 06:33

Μέτωπο της φωτιάς - Θρίλερ τη νύχτα στα Ρεπανά Πολιχνίτου με δύο άτομα

Αγωνία και τελικά αίσιο αποτέλεσμα

Μεγάλη αναστάτωση χθες βράδυ καθώς έφθαναν οι πληροφορίες για δύο αγνοούμενους στη φωτιά της Βρίσας. Οι δύο εθελοντές βρέθηκαν στην περιοχή Ρεπάνα στον Πολιχνίτο. Τα ίχνη τους χάθηκαν καθώς δεν απαντούσαν στα κινητά τους. Μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να δώσουν στίγμα για το που βρίσκονται και στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους.

Μία ακόμη συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, για τον απεγκλωβισμό ατόμων από αγροτική - δασική τοποθεσία στη Λέσβο

Μία ακόμη συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες βραδυ  (27-07-2022), για τον απεγκλωβισμό δύο (2) ατόμων, από την αγροτική – δασική τοποθεσία «Ρεπάνα» Πολιχνίτου στη Λέσβο, με τη συμμετοχή της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου και στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης.

Την επιχείρηση συντόνιζαν, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου και -6- ακόμη αστυνομικοί, από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Μυτιλήνης.

χ

Οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα και επιφυλακή για την παροχή συνδρομής και υποστήριξης στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. 

Μοιράσου το άρθρο!