Αστυνομικό Ρεπορτάζ

04/03/2024 - 14:42

Μπήκε σε σπίτι στη Μυτιλήνη, έκλεψε κάρτες, έκανε αναλήψεις και... τον συνέλαβαν με χάπια και χασίς

Εξιχνιάστηκε άμεσα περίπτωση κλοπής σε οικία στη Λέσβο/ Συνελήφθη ημεδαπός για την εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή / Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της απάτης με υπολογιστή, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά/

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε σε οικία ημεδαπής στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

 

Συνελήφθη, χθες (03-03-2024) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της απάτης με υπολογιστή, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, ο συλληφθείς πρωινές ώρες χθες, μπήκε, παραβιάζοντας παράθυρο, στην παραπάνω οικία και αφαίρεσε τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ, -2- τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα.

Ακολούθως, χρησιμοποιώντας μία από τις προαναφερόμενες κάρτες, η οποία έφερε σημείωση με τον κωδικό εισόδου της, πραγματοποίησε διαδοχικές συναλλαγές σε καταστήματα, καθώς και ανάληψη χρημάτων, συνολικής αξίας -688,2- ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, ο δράστης εντοπίστηκε στη Μυτιλήνη και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, -46- ναρκωτικά χάπια και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους -2,2- γραμμαρίων. 

 

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!