Αστυνομικό Ρεπορτάζ

21/09/2021 - 17:19

Μυτιλήνη: Προφυλακίστηκε η 43χρονη για την κατοχή 4,5 κιλών κοκαΐνης – Τι δήλωσαν οι δικηγόροι της

Προφυλακίστηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα με την κατηγορία ναρκωτικών κατά συναυτουργία η 43χρονη γυναίκα που συνελήφθη με 4,5 κιλά κοκαΐνης.

Όπως δήλωσαν στην ΕΡΤ Αιγαίου οι δικηγόροι της, Νατάσσα Χονδρονικόλα,  και Στέλιος Κίνδερλης, η πελάτισσά τους ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενο που έκρυψε μέσα σε μια μπλούζα σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης. Όταν συλλάβουν, πρόσθεσε,  τον άντρα που την συνόδευε θα διαπιστωθεί ότι δεν είχε καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

Επίσης η κ. Χονδρονικόλα είπε ότι ζητήθηκε να της επιβληθεί η ποινή του κατ΄οίκον περιορισμού επειδή είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Η 43χρονη  που πέρασε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Μυτιλήνης λίγο πριν τις 11 το πρωί για ν απολογηθεί στον ανακριτή, έφτασε με τον 11χρονο γιο της το πρωί της Πέμπτης με το πλοίο στη Μυτιλήνη μαζί μ ένα φίλο της ο οποίος συνελήφθη από λιμενικούς με μικρή ποσότητα ηρωίνης.

Η 43χρονη που δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήρθε στο νησί για θρησκευτικό τουρισμό, όταν αντελήφθη ότι ο φίλος της συνελήφθη άφησε στην τουαλέτα καφετέριας την κοκαΐνη όπου στη συνέχεια εντόπισαν υπάλληλοι της καφετέριας και την παρέδωσαν στην αστυνομία. η οποία έφτασε στα ίχνη της 43χρονης από τις κάμερες παρακολούθησης του καταστήματος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Ελευθέριος Ντουρουντούς «η υπόθεση έχει ιδιαιτερότητες. Χρειάζεται υπομονή για την διαχείριση της περαιτέρω έρευνας. Η υπόθεση είναι πλέον στην δικαιοσύνη η οποία θα φτάσει μέχρι το τέλος. Είναι ένα ζητούμενο αν αυτή η μεγάλη ποσότητα προοριζόταν για την αγορά του νησιού. Δεν μπορεί να απευθυνόταν μόνο στο αγοραστικό κοινό της Λέσβου».

Από την συσκευασία και τις ενδείξεις η κοκαΐνη φέρεται ότι προέρχεται από καρτέλ της Λατινικής Αμερικής.

 

πηγη: 

 

ertnews.gr

Μοιράσου το άρθρο!