Αστυνομικό Ρεπορτάζ

29/08/2016 - 17:08

Ναρκωτικά και πορνεία στο κέντρο της Μυτιλήνης

Κι ενώ οι ροές των μεταναστών - προσφύγων προς τη Λέσβο το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί μια καταγγελία για διακίνηση ναρκωτικών και πορνεία στο κέντρο της Μυτιλήνης δημιουργεί προβληματισμό και δίνει μια άλλη διάσταση στο προσφυγικό.

«Είναι πραγματικά σοκαριστικό το γεγονός οτι ..πλέον ...ο χώρος διπλα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης από την πλευρά της πρώην Νομαρχίας μετά το σούρουπο μετατρέπεται σε ΠΙΑΤΣΑ κάθε λογής ναρκομανών! ! Εκτός αυτού έχει αρχίσει να ανθεί και ο ΑΓΟΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ...ανεξαρτήτου  φυλλου με τα ΑΓΟΡΙΑ ειδικά απο χώρες πχ Πακιστάν να έχουν την πρωτοκαθεδρία.
Όλα αυτά στο κεντρικότερο σημείο της πόλης μπροστά στα μάτια ΟΛΩΝ !!
Και δεν αναφέρω τη γίνεται στον Περιφερειακό η σε άλλα σημεία της πόλης»
Τα παραπάνω αναρτήθηκαν από τον υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας Παναγιώτη Βάλεση  που αποστρατεύτηκε πριν από λίγους μήνες με μακρά θητεία στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου. 
Αξίζει να τονισθεί ότι από το περασμένο χρόνο ανάλογες καταγγελίες υπάρχουν για το περιφερειακό δρόμο της Μόριας (μετά το hot spot).
Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα 250 μετανάστες – πρόσφυγες κατασκήνωσαν προσωρινά στο χώρο δίπλα από το Κολυμβητήριο Μυτιλήνης στο λιμάνι θυμίζοντας εικόνες του 2015. 
Το θέμα είναι πότε θα αποφασίσει η κεντρική εξουσία να αποσυμφορήσει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. 
 

Μοιράσου το άρθρο!