Αστυνομικό Ρεπορτάζ

12/10/2013 - 12:20

Νεκρός βρέθηκε κοντά στο Τάρτι ο 48χρόνος ψαράς μετά από 6 μέρες

>up date Ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος
Νεκρός εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, ο 48χρονος αλιέας που αγνοείτο από βραδινές ώρες της 06/10/13 στη θαλάσσια περιοχή «ΛΙΓΩΝΑΡΙ ΓΕΡΑΣ» Λέσβου.
Ο ανωτέρω εντοπίσθηκε στη θαλάσσια περιοχή «ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ» Μυτιλήνης από το Α/Κ σκάφος «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ» Ν. Μυτιλήνης 36 ενώ άμεσα στο σημείο κατέπλευσαν δύο (02) πλωτά περιπολικά Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τα πληρώματα των οποίων περισυνελέγησαν τον 48χρονο.
Η σορός του ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Νεκροτομείο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.


Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί ο άτυχος ψαράς Π.Β. που από την περασμένη Κυριακή είχαν χαθεί το ίχνη. Το πτώμα του 48χρονου βρέθηκε από διερχέμονο σκάφος ψαρά κοντά στην Τάρτι (περιοχή Άγιος Βασίλειος )  ενώ ακόμη δεν έχουν βρεθεί ίχνη από το σκάφος του. Πριν λίγο η σωρός μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού στη λιμάνι της Μυτιλήνης και από εκεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για νεκροψία - νεκροτομή.

Θυμίζουμε ότι από την Κυριακή το βράδυ είχαν ξεκινήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό του 48χρονου αγνοούμενου ψαρά Π.Β., που δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στη Μυτιλήνη, διατηρώντας παντοπωλείο και κρεοπωλείο στη Χρυσομαλλούσα.. Ο 48χρονος είχε αναχωρήσει με το επαγγελματικό του καΐκι για τη θαλάσσια περιοχή «Λιγωνάρι Γέρας» στις νότιες ακτές της Λέσβου.

Μοιράσου το άρθρο!