Αστυνομικό Ρεπορτάζ

13/08/2019 - 07:10

Οι οδηγοί της Λέσβου... άλλος μεθυσμένος, άλλος χωρίς δίπλωμα...

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο τριήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, τέσσερα (4) άτομα, -κατά περίπτωση- για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

Σήμερα (12-08-2019) στην περιοχή του Πλωμαρίου, 17χρονος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Χθες (11-08-2019) σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, 27χρονος αλλοδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, καθόσον του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από αστυνομική Αρχή, για έτερη παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Χθες (11-08-2019) σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, 55χρονος ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. φορτηγό όχημα, χωρίς να είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, βρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ.

Προχθές (10-08-2019) στη Μυτιλήνη, 27χρονη ημεδαπή, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης.

Από τις επιληφθείσες Αστυνομικές Αρχές διενεργείται προανάκριση.

Μοιράσου το άρθρο!