Αστυνομικό Ρεπορτάζ

17/07/2020 - 19:03

Ορκωμοσία νεοπροσληφθέντων Συνοριακών Φυλάκων σε Λέσβο, Χίο και Σάμο

Τελετές ορκωμοσίας νεοπροσληφθέντων Συνοριακών Φυλάκων, πραγματοποιήθηκαν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο

Τελετές ορκωμοσίας νεοπροσληφθέντων Συνοριακών Φυλάκων ορισμένου χρόνου, πραγματοποιήθηκαν πρωινές ώρες σήμερα (17 Ιουλίου 2020) σε Λέσβο, Χίο και Σάμο.

 

Ειδικότερα, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, ορκίστηκαν (229) νέοι Συνοριακοί Φύλακες, κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Μυτιλήνης, όπου παρέστη ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς, ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Επίσης, παραβρέθηκαν, ο Διευθυντής και ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Βαζούρας και Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Παπάζογλου.

403

Στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου, η τελετή, κατά την οποία ορκίστηκαν (98) νέοι Συνοριακοί Φύλακες, πραγματοποιήθηκε σε χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Αρτεμίου στη Χίο, όπου παρέστησαν, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Αραμπατζής, καθώς και λοιποί Αξιωματικοί.

Στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, (83) νέοι Συνοριακοί Φύλακες έδωσαν τον προβλεπόμενο όρκο, σε τελετή που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, όπου παρέστησαν, ο Διευθυντής και ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, Ταξίαρχος Ανδρέας Τσαπικούνης και Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Μαϊστρέλλης, ενώ παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλειος Πανουράκης και ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Μιχαήλ Μήτσος.

 

Μέτα την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης εκπαίδευσής τους, οι εν λόγω Συνοριακοί Φύλακες πρόκειται να διατεθούν, κατά περίπτωση, για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών στην Περιφέρεια κυρίως του Βορείου Αιγαίου.

Μοιράσου το άρθρο!