Αστυνομικό Ρεπορτάζ

26/11/2011 - 15:34

Πανικός στο Πέραμα Λέσβου - Πυροβολισμοί και επεισόδια σε μπαρ

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ θαμώνων νυχτερινού καταστήματος, στο Πέραμα της Λέσβου.

 Συνελήφθη ένας 30χρονος ημεδαπός για απειλή και παράβαση της νομοθεσίας «περί όπλων» ενώ αναζητείται ένας ακόμη 52χρονος ημεδαπός, με τις ίδιες κατηγορίες.

 

Ο 30χρονος πυροβόλησε μια φορά με κυνηγητικό όπλο εντός του καταστήματος.

 

Συνελήφθη σήμερα (26-11-2011) τα ξημερώματα στο Πέραμα Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας Λέσβου, ένας ημεδαπός ηλικίας 30 ετών κατηγορούμενος για απειλή και παράβαση του Νόμου «περί όπλων» ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 52 ετών με τις ίδιες κατηγορίες σε βάρος του.

 Τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, ο 30χρονος, εντός καταστήματος (μπαρ) στην περιοχή «Περαμα» της Λέσβου, διαπληκτίσθηκε έντονα με θαμώνες του καταστήματος. Ένας 52χρονος ημεδαπός, πελάτης του καταστήματος, αφού εξήλθε από αυτό, πήρε από το όχημά του ένα κυνηγητικό όπλο και απείλησε τον 30χρονο προκειμένου ο τελευταίος να αποχωρήσει. Ο 30χρονος απέσπασε το όπλο και με αυτό στράφηκε προς τους θαμώνες απειλώντας τους, ενώ πυροβόλησε μια φορά στην οροφή του καταστήματος, χωρίς ωστόσο να τραυματισθεί κάποιος. Στη συνέχεια ο 30χρονος, συνεπλάκη έξω από το κατάστημα με θαμώνες του, κάποιος από τους οποίους κατόρθωσε να τον αφοπλίσει.

 Για το κυνηγετικό όπλο το οποίο κατασχέθηκε, ο 52χρονος κατείχε την απαιτούμενη «άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου».

 Ο 52χρονος ημεδαπός αναζητείται για την σύλληψή του στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας.

 Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!