Αστυνομικό Ρεπορτάζ

06/02/2014 - 22:26

Παραλίγο τραγωδία στο Τάρτι - Στο νοσοκομείο 34χρονος μετανάστης

yle="text-align: justify;"> 
Εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα 06/02/2014), κατά τη διάρκεια περιπολίας δύο (02) πλωτών περιπολικών της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης στη θαλάσσια περιοχή «ΤΑΡΤΙ» Μυτιλήνης, ένας (01) άνδρας σε βραχώδη περιοχή να ζητάει βοήθεια.
Άμεσα με την βοήθεια των πληρωμάτων των πλωτών περιπολικών, ο ανωτέρω άνδρας επιβιβάσθηκε σε ενά από αυτά και μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι της Μυτιλήνης και από εκεί στο Γ. Νοσοκομείο Μυτιλήνης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Ο ανωτέρω 34χρονος άνδρας δήλωσε ότι τραυματίστηκε κατά την αποβίβαση του στη βραχώδη περιοχή με άλλους αλλοδαπούς τις νυχτερινές ώρες της 05/02/2014.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

 

up date 07/02/2014 Συνέχεια ενημέρωσης:
Μετά τον επιτυχή απεγκλωβισμό του αλλοδαπού από τα στελέχη των πλωτών περιπολικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από τη θαλάσσια περιοχή «ΤΑΡΤΙ» Μυτιλήνης, εντοπίστηκαν από πρωινές έως νυχτερινές ώρες χθες, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Πλωμαρίου στην ευρύτερη περιοχή «ΓΙΑΛΙΩΤΙΣΣΑ» Γέρας, ογδόντα έξι (86) αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.
Οι ανωτέρω αλλοδαποί αποβιβάστηκαν στην ανωτέρω περιοχή με δύο (02) φουσκωτές μηχανοκίνητες λέμβους τις οποίες και κατέστρεψαν.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πλωμαρίου.

Μοιράσου το άρθρο!