Αστυνομικό Ρεπορτάζ

17/01/2020 - 16:39

Πολλές οι μαχαιριές στο σώμα του 20χρονου στη Μόρια - Εξιχνιάστηκε άμεσα η υπόθεση ανθρωποκτονίας

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ανθρωποκτονίας αλλοδαπού, στη Μόρια της Λέσβου Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη 27χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση ανθρωποκτονίας 20χρονου αλλοδαπού, που διαπράχθηκε χθες (16-01-2020) το βράδυ στη Μόρια της Λέσβου.

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη σήμερα (17-01-2020) στη Μυτιλήνη, 27χρονος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, ο 27χρνος επιτέθηκε και τραυμάτισε τον 20χρονο με αιχμηρό αντικείμενο, σε διάφορα σημεία του σώματός του και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Στο χώρο του συμβάντος μετέβησαν άμεσα και πραγματοποίησαν αυτοψία, κλιμάκιο αστυνομικών, καθώς και εξειδικευμένο εγκληματολογικό συνεργείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

Ο 20χρονος αλλοδαπός υπέκυψε στα τραύματά του, κατά τη διακομιδή του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!