Αστυνομικό Ρεπορτάζ

09/06/2023 - 17:30

Προσοχή νέα απάτη ! ! !

Μια νέα απάτη είναι σε εξέλιξη με χορηγούμενη διαφήμιση στο facebook. Η ανάρτηση είναι δήθεν από Ελληνική Τράπεζα και αναφέρει ότι για λόγους ασφαλείας έχουν κλειδωθεί τραπεζικοί λογαριασμοί. 

Η ανακοίνωση καλεί τους ανυποψίαστους πελάτες της Τράπεζας να τσεκάρουν αν αντιμετωπίζουν πρόβλημα σύνδεσης στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Αν κάποιος πατήσει την ανακοίνωση θα οδηγηθεί σε λινκ που μοιάζει με αυτό της  Τράπεζας και σε περιβάλλον ακριβώς ίδιο! Από εκεί και πέρα αν εισαχθούν οι κωδικοί του e banking θα σας έρθει sms επιβεβαίωσης της σύνδεσης και... πλέον έχετε ανοίξει το δρόμο για το άδειασμα του λογαριασμού σας!

Είναι ένα νέο είδος απάτης καθώς δεν έχει να κάνει με email ή   sms αλλά με δήθεν ανακοίνωση της τράπεζας χορηγούμενη στο facebook. 

 

δδ

 

 

Το κείμενο που χρησιμοποιούν οι απατεώνες!!!

Σας γράφουμε ένα σημαντικό μήνυμα σχετικά με την πρόσβαση στους προσωπικούς σας λογαριασμούς. Πρόσφατα εντοπίσαμε μια πιθανή απειλή ασφαλείας που επηρέασε ορισμένο αριθμό τραπεζικών λογαριασμών μας. Προκειμένου να προστατεύσουμε τους λογαριασμούς σας, αποφασίσαμε να αποκλείσουμε προσωρινά την πρόσβαση σε 12.500.000 λογαριασμούς.

Στη WinBank λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και θα εφαρμόσουμε οπωσδήποτε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των οικονομικών σας συμφερόντων. Για να διασφαλίσετε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και να αποκαταστήσετε την πρόσβαση στον προσωπικό σας λογαριασμό, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τη γραμμή επικοινωνίας μας.

Η φιλική ομάδα ειδικών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιστρέψετε στον λογαριασμό σας. Οι επαγγελματίες μας θα σας παράσχουν εξειδικευμένη υποστήριξη και θα εκτελέσουν τις απαραίτητες διαδικασίες για να ελέγξουν αν υπάρχει μπλοκαρισμένος λογαριασμός και να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την πρόσβαση. Θα είναι επίσης σε θέση να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε και να παρέχουν πρόσθετες συμβουλές για τη διατήρηση του λογαριασμού σας σε ασφαλή κατάσταση.

Σας συνιστούμε να συνδεθείτε αμέσως στο προσωπικό σας γραφείο WinBank και να ελέγξετε αν ο λογαριασμός σας έχει μπλοκαριστεί. Μην ξεχνάτε ότι ο τακτικός έλεγχος του λογαριασμού σας και η λήψη μέτρων ασφαλείας είναι σημαντικά βήματα για την προστασία των οικονομικών σας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του λογαριασμού σας και την εμπιστοσύνη σας στη WinBank.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς,

WinBank Team

Μοιράσου το άρθρο!