Αστυνομικό Ρεπορτάζ

10/02/2015 - 18:38

Σαρώνει ο βοριάς τις ακτές της Λέσβου

Σαρώνει ο δυνατός βοριάς τις ακτές της Λέσβου. Δέντρα ξεριζώθηκαν και προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Κράτηγο , περιοχή αεροδρομίου Μυτιλήνης. Σε πολλά μέρη του νησιού η θάλασσα έχει καλύψει τους παραθαλάσσιους δρόμους και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή. 
 

Εξαιτίας των ισχυρών βόρειων ανέμων που επικρατούσαν από τις πρωινές ώρες της 10-02-2015 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λέσβου η Πυροσβεστική Υπηρεσία προέβει σε δεκατέσσερις (14) κοπές δέντρων. Για την αντιμετώπιση των συμβάντων συγκροτήθηκαν τέσσερα (4) συνεργεία με οκτώ (8) πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

 
Οι θυελλώδεις άνεμοι 9 με 10 μποφόρ πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή, ήδη από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για το βορειοανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, ενώ τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου και κατά κρίση πλοιάρχου.
 
φωτογραφίες / βιντεο  Γιώργος Παπαδόπουλος/ περιοχή αεροδρομίου. 
 

Δείτε τα βίντεο :

Μοιράσου το άρθρο!

geotee