Αστυνομικό Ρεπορτάζ

12/05/2020 - 12:20

Σεξουαλική παρενόχληση 14χρονης στη Μυτιλήνη - Συνελήφθη ο δράστης

Κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης, συνελήφθη ένας άνδρας στην Μυτιλήνη, ο οποίος έκανε ασελγείς προτάσεις σε μία 14χρονη, όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.

Την Παρασκευή 08/05  το απόγευμα -  όπως αναφέρει το LesvoPost.com -  ο συλληφθείς προσέγγισε και παρενόχλησε τη νεαρή κοπέλα, την ώρα που περπατούσε, σε περιοχή της Μυτιλήνης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Μυτιλήνης.

 

Το ευχαριστώ του πατέρα

Με μήνυμα του στο προφίλ του στο facebook ο πατέρας της 14χρονης ευχαριστεί τους αστυνομικούς της Λέσβου που παρόλο το φόρτο εργασίας έδρασαν άμεσα:

«Θέλω επώνυμα να ευχαριστήσω τους άνδρες του ΥΑ Μυτιλήνης απογευματινής και βραδινής βάρδιας καθώς και τον εκφωνητή του Ρ/Τ 100 της ΑΔ Λέσβου που την (08/05) το απόγευμα , περίπου 20 00 ώρα, σ ένα συμβάν που είχε η κόρη μου 14 ετών σεξουαλικής παρενόχλησης. Σε πολύ γρήγορο χρόνο παρά το φόρτο εργασίας που έχουν, λ, βρήκαν το δράστη και έγιναν οι πρέπουσες ενέργειες καθώς και η συμπεριφορά τους στο παιδί μου ήταν άψογες !! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!»

Μοιράσου το άρθρο!